About the maker

Mijn naam is Jacqueline Brouwers. Geboren in Limburg in 1960 in het plaatsje Lottum als telg in de familie Hendrix. Alhoewel ik al vanaf mijn 19e levensjaar in Brabant vertoef blijven mijn roots toch Lottums. Vandaar ook de keuze voor mijn websitenaam INTRINT.

INTRINT is een Lottums woord dat in het Nederlands staat voor “bijna”.

Ik ben ervan overtuigd dat een mens nooit helemaal klaar is met zijn persoonlijke ontwikkeling. De weg die ik bewandel is onbekend maar ik geniet van de ervaringen en ontdekkingen die ik doe.

Bij elke stap die ik maak denk ik, ik ben er bijna, ik ben er INTRINT………

Ook in mijn schilderwerken streef ik naar een blijvende ontwikkeling en ik geniet intens van de tijd die ik eraan besteed. Een doek is voor mij telkens een nieuw stukje weg. Met als basis een bekende weg, sla ik graag wat onbekende straten in, plekken opzoeken waar ik nog nooit geweest ben.

Ik hoop dat het voor jullie net zo verrassend blijkt te zijn als voor mij zodat we er samen van kunnen genieten. Mijn bedoeling is om hier nog lang mee door te gaan, want ik ben er…………… INTRINT 

Hartelijke groet,

Jacqueline

Deze webwinkel is nog in ontwikkeling.Tijdens deze testfase zullen bestellingen niet worden uitgeleverd. Wil je toch iets kopen: mail me: brouwersjacqueline@hotmail.com Dismiss

en_GBEnglish (UK)
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands